fbpx
Close
Labyrint_800x800_Mini_Taurus_Velkommen
Outdoor_Logo

Covid-19 information

[8. april 2020 Corona Covid-19 opdatering: efter regeringens udmeldinger den 6. april, så åbner vi først igen tidligst den 11. maj 2020]

[9. maj 2020 Corona Covid-19 opdatering: efter regeringens udmeldinger den 7. maj udsættes åbningen igen, så vi åbner ikke fra den 11. maj og vi ved desværre ikke, hvornår vi så åbner]

[21. maj 2020 Corona Covid-19 opdatering: efter regeringens udmeldinger den 20. maj og Erhvervsministeriet den 14. maj kom med retningslinjer, åbner vi den 30. maj 2020 med følgende:

6. juli 2021: Ændringerne fra 2020 fortsættes i 2021, se nedenunder. Derudover følger vi Erhvervsministeriets vejledning fra 1. juli 2021, som du kan se her: Klik her.

Fra 1.8.2021 er det ikke længere nødvendigt med coronapas.

Indendørs aktiviteter og café er nu åben igen fra og med 21. maj 2021.
Vær opmærksom på gældende forsamlingsrestriktioner.

Ændringer i Labyrinthia efter Corona Covid-19

Indgang
Der vil være tydelig skiltning/markering, og der skal holdes afstand og vises hensyn. Grupper og familier skal gå ind ad indgangen en gruppe eller familie ad gangen. Grupper og familier må max være det antal, som gældende forsamlingsrestriktioner siger.

Billetsalg
Lige inden for døren vil der være håndsprit. Ved kassen er der ophængt plexiglas plader til beskyttelse af gæst og medarbejder.

Ude i parken
Undgå at flyde sammen med andre grupper/familier. Vores bord-bænke sæt vil stå med god afstand, så din gruppe/familie kan holde afstand til andre. I pavilloner og telte må der max være det antal, som gældende forsamlingsrestriktioner siger.

Labyrinterne
Vis hensyn og hold afstand. Løb ikke. Råb Ikke. I skal gå stille og roligt for at begrænse smittespredning.

Diplomer
Diplom-opgaverne bliver gjort kontaktløse og elektroniske. I stedet for stemplerne i 3D-labyrinten skal vores app bruges til at scanne QR koder. Man får ikke længere et papir-diplom men i stedet får man et diplom som pdf på sin telefon, som man så også kan dele. Diplomet for mini-labyrinten får man heller ikke på papir, men som pdf på telefonen.

Café
Der vil være stationer med håndsprit. I café’en er der færre borde og bordene står med afstand. Ved kassen er der tydelig skiltning/markering og der skal holdes afstand og vises hensyn. Ved kassen er der ophængt plexiglas plader til beskyttelse af gæst og medarbejder. Der vil de første åbningsdage være et begrænset udvalg, så medbring gerne, som altid, en madkurv og evt. et tæppe til udenfor.

Spil
Der vil være færre spilleborde og der vil være nogle andre spil, som er nemmere for os at rengøre og spritte af. Vask hænder både før og efter brug af spillene.

Rengøring og afspritning
Der vil blive rengjort og sprittet af efter en plan, så smitterisiko minimeres.