MENU

Hjertelig Velkommen
til Labyrinthia


Sjov, Leg og Læring

for hele familien

Labyrinthia holder nu vinterlukket.
Vi åbner igen i slutningen af april 2019.


Ta' på udflugt til Labyrinthia, Labyrinternes Land ved Silkeborg, og oplev nogle anderledes, sjove og udfordrende timer i labyrinternes verden, og få masser af sund motion til både hoved og ben.

Nyd synet og duften af de hundredvis af smukke roser i vores vandlabyrint (og bliv måske en lille smule våd), og brug ”de små grå” i Kryptoteket.

Labyrinthia er en anderledes, sjov attraktion for både børn, voksne og seniorer. Alle kan være med. Kom og få en rigtig god dag i hyggelige og uhøjtidelige omgivelser. Du behøver ikke at stå i kø for at prøve vores forlystelser, og tempoet – det bestemmer du selv !
Vi ses i Labyrinternes Land mellem Silkeborg og Himmelbjerget.

Hilsener fra Liselotte, Ole og Mini Taurus

Video forside


Køb din billet online her: 

Nyhed 2018: Fodbold Væddeløbslabyrint
- en udfordring for alle bold-ekvilibrister.


Hunde-labyrint
Vores 4-benede gæster har fået deres helt egen labyrint, hvor de skal finde vej igennem ved hjælp af deres fremragende lugtesans - og muligvis lidt hjælp fra deres bedste ven, da de måske bliver lidt distraherede undervejs!

Oplevelsessamarbejde i Silkeborg
Køb billet til din næste oplevelse med 15% rabat, når du overnatter hos én af nedenstående steder i Silkeborg. Læs mere nederst på siden her.

Video forside

rightpic 01
widepic forside2
QRcode labyrinthia dk apps htmHent vores gratis App til iPhone eller Android smartphone her!

AvailableOnTheAppStoreLogo  google play

- og DU styrer vandportene i vandlabyrinten!


Picnic Telt
Våd sommer? Forhåbentlig ikke! – men nu kan du mod at betale lidt mere, være sikker på at komme under tag med din madkurv! - ring nu og bestil plads i vores Picnic telt! Der er plads til ca. 60-70 pers. Det koster DKK 40,00 pr. bord, og der er plads til 8 pers. ved hvert bord. Bindende reservation. Tlf. 86 84 99 44.


DR børneprogrammet ”Lille Nørd” har været her. Se billeder Klik her


Udpluk fra Gæstebogen
We really liked it here. Something DIFFERENT for once! Isebel, Dirk, Ruben, Kai, Kasper and Remer from the Netherlands. (27.07.2014)

Tak for nogle perfekte omgivelser til en hyggelig familiedag. Vi startede med den medbragte frokost, og så farede vi vild i de næste mange timer, og blev farveblinde i den sværeste af labyrinterne. Os fra Odense og omegn. 

Familieturen i år gik til stedet med de mange labyrinter. Vi takker for en dejlig uformel atmosfære, hvor det enkle og ligetil er i højsæde. Hilsen familien Litchfield & Grendahl.

Super fedt besøg med oplevelsern på top hastighed. Elsker jeres udfordrende spil og labyrinter. Tak for en uforglemmelig dag. Hilsen gange 1000, Clara & June.

Tak for en skøn dag her på jeres dejlige forlystelsessted. Vi har hygget, leget og udfordret hinanden. Det har været en fantastisk udflugt. Kærlig hilsen børn og forældre fra 1.-3. klasse på Romalt Friskole, Maria K. Herbst. (05.06.2014)

“Vi havde sat halvanden time af til besøget! Det måtte være tid nok!! Vi blev klogere. Vi kunne have brugt mange timer her, så vi kommer igen. Flot sted – sjovt sted”.

Med hilsen Mette Helk, Jann og Søren


Oplevelsessamarbejde i Silkeborg
Få en voucher med fra dit overnatningssted, så kan du få 15% rabat på din næste oplevelse.
Følgende overnatningssteder er med i denne ordning:
· Radisson BLU Hotel Papirfabrikken.
· Silkeborg Sø Camping.
· Bryrup Camping.
· Terrassen Camping.
· DANHOSTEL Silkeborg.
· Sejs Bakker Camping.
· Landal Søhøjlandet.
· Hotel Dania.
· Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter.
· Knudhule Badehotel.
· Hotel Scandic Silkeborg.
· Gudenåens Camping Silkeborg.
. Gl. Skovridergaard

Vi glæder os til at byde Jer velkommen!

Læs mere her: klik her

VisitSilkeborg turisme App:
AvailableOnTheAppStoreLogo  google play

 

Labyrinthia

Gl. Ryvej 2, Rodelund

Silkeborg Syd

DK-8653 Them

Tlf. 86 84 99 44

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.googlemaps linkheader  appstore linkheader googleplay linkheader traveladviser linkheader youtube linkheader facebook linkheader Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

 PHP version: 5.6.38