MENU
Der er gruppe-rabatter på entré-billetterne for grupper fra 20-49 pers., og yderligere rabat for grupper over 50 pers. Se under menupunktet: Åbningstider & Priser.

Mange familier, firmaer, foreninger, klubber osv. tager på udflugt til Labyrinthia.

Her er hyggeligt og uhøjtideligt, og uanset vejr og vind går tiden altid godt.

Vi modtager også gerne busselskaber. Arranger f.eks. et besøg med kaffebord og evt. et foredrag om ”Labyrintens Historie" og brug gennem tiderne.

Bed evt. dit bus-firma om at kontakte os, så finder vi ud af at arrangere det hele i samarbejde med dem. Vi har den bedste kaffe og bedstemor-kringle!

Vi hjælper også gerne med at gøre besøget til noget særligt i form af traktementer. Se vores Serviceydelser eller ring på 86 84 99 44 og få en snak om mulighederne.

Forslag til andre attraktioner/aktiviteter i området
Der er mange muligheder for at kombinere et besøg i Labyrinthia med andre oplevelser i området. F.eks. en sejlads med Hjejle-bådene til Himmelbjerget, rovfugleshow, veterantogkørsel, pæle-klatring, fodbold-golf, brandmuseum, restaurant-besøg, overnatning, etc. Se under Links, eller klik ind på www.silkeborg.com og www.visitskanderborg.dk for at få mere inspiration.
rightpic grupper
widepic grupper1

 

Labyrinthia

Gl. Ryvej 2, Rodelund

Silkeborg Syd

DK-8653 Them

Tel.: (+45) 86 84 99 44

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

googlemaps linkheader appstore linkheader googleplay linkheader traveladviser linkheader youtube linkheader facebook linkheader


 See the Ministry of Food, Agriculture and Fisheries Smiley-Reports

 PHP version: 5.6.38