MENU
Lej en labyrintolog til en hyggelig ryste-sammen team-building event, hvor vi lægger en labyrint – sammen.

Event'en fungerer lige godt med børn og voksne, på en udendørs plads eller inde i en sal og med forskellige materialer.

Suppleres labyrinten bagefter med levende fyrfadslys i mørket, opnås en fantastisk følelse af nærvær blandt deltagere og publikum. Det er bare så flot!

Ønsker I at vide mere om åndelige eller spirituelle oplevelser i forbindelse med labyrinter, kan en af vores samarbejdspartnere, den keltiske druide, Helle Ilberg Fruelund, tilbyde at tage med Ole Jensen ud og fortælle om denne spændende måde at opleve labyrinter på.

Rul ned og se billeder fra en tidligere event i Randers.
 

Billeder fra Randers
Her er fotos fra Randers, hvor labyrintolog Ole Jensen sammen med 4. kl. fra Kristrup Skole byggede en labyrint til indvielsen af Østervold d. 1. dec. 2006.

randers 1
4.kl godt i gang
randers 2
Færdigt arbejde !
randers 3
Nisse ser på nisser i labyrint.
randers 4
Det urgamle, dragende labyrint-mønster, her lagt med herregårdssten.
randers 5
Mor med barn, jysk hest og labyrint.
randers 6
Østervold, udsigt mod syd.

Randers, den 8. dec. 2006

“Kære Ole Jensen
Vi vil gerne runde tætte samarbejde om festen på Østervold af med at sige tusind tak for din indsats. Uden stenlabyrinten havde festen været en ganske anden og noget mindre begivenhed.

Weekendens indtryk er stadig ved at bundfælde sig. Foruden den gode stemning står det klarest for os, hvilket imponerende engagement alle lagde i festdagene.

Stenlabyrinten var en indiskutabel succes. Folk nød i den grad den smukke labyrint, og muligheden for at sætte levende lys på den. Det skabte en ganske særlig stemning af hygge og nærvær på Østervold.”

De bedste hilsner fra Event-sekretariatet i Randers

 

 

Labyrinthia

Gl. Ryvej 2, Rodelund

Silkeborg Syd

DK-8653 Them

Tel. 86 84 99 44

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.googlemaps linkheader appstore linkheader googleplay linkheader traveladviser linkheader youtube linkheader facebook linkheader See "Fødevarestyrelsens" Smiley-Report

 PHP version: 5.6.38