Close
Labyrint_800x800_Mini_Taurus_Velkommen
Outdoor_Logo

Kooperationspartner

Suchst Du einen guten Deal? Runterscrollen, um gute Angebote anzuschauen, die wir in Zusammenarbeit mit unseren Partnern anbieten:

Die Angebote können nicht kombiniert werden, und sie können auch nicht mit anderen Rabattordnungen kombiniert werden.

Novasol

Pas på blindgyder, vi viser dig vej til din feriebolig ….

NOVASOL viser vejen til de bedste ferieoplevelser, sammen med Labyrinthia.

Booker du et feriehus gennem NOVASOL, får du en ekstra fordel ved dit besøg i Labyrinthia.

Kom 2 voksne og den ene kommer gratis ind, mod forevisning af et NOVASOL lejebevis ved indgangen. Gælder kun i den periode feriehuset er lejet. Max 1 voksen gratis pr. lejebevis. Kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Find lækre feriehuse i Danmark og resten af Europa med NOVASOL her

NOVASOL har mere end 30.000 feriehuse i det meste af Europa. Du kan finde alt lige fra det hyggelige feriehus ved vandkanten, storbylejligheder i f.eks. Barcelona, Berlin, Paris og Rom og feriehuse med udsigt over bjerge og dale.

Novasol

Pas på blindgyder, vi viser dig vej til din feriebolig ….

Dansommer viser vejen til de bedste ferieoplevelser, uanset om du har brug for et sommerhus nær Labyrinthia eller et andet dejligt sted i Danmark.

Hos Dansommer finder du sommerhuse, der passer til det hele. Skal det være et hyggeligt sommerhus ved stranden eller vild luksus med egen indendørs swimmingpool og al tænkelig komfort? Eller er du til masser af aktivitet, så vælg et aktivitetshus med masser af underholdning eller et hundevenligt sommerhus, hvor dine firbenede venner også er velkomne?

Når du lejer et sommerhus hos dansommer, får du også gode fordele ved dit besøg i Labyrinthia. Kom 2 voksne og den ene kommer gratis ind, mod forevisning af et dansommer lejebevis ved indgangen. Gælder kun i den periode feriehuset er lejet. Max 1 voksen gratis pr. lejebevis. Kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Find lækre sommerhuse i Danmark med dansommer her

Check op på Storebælt og se tilbud på bro + entrebilletter

widepic tilbud1