Close
Labyrint_800x800_Mini_Taurus_Velkommen
Outdoor_Logo

Lej en labyrintolog

Lej en labyrintolog
til en hyggelig ryste-sammen team-building event,
hvor vi lægger en labyrint – sammen

Event’en fungerer lige godt med børn og voksne, på en udendørs plads eller inde i en sal og med forskellige materialer.

Suppleres labyrinten bagefter med levende fyrfadslys i mørket, opnås en fantastisk følelse af nærvær blandt deltagere og publikum. Det er bare så flot!

Ønsker I at vide mere om åndelige eller spirituelle oplevelser i forbindelse med labyrinter, kan en af vores samarbejdspartnere, den keltiske druide, Helle Ilberg Fruelund, tilbyde at tage med Ole Jensen ud og fortælle om denne spændende måde at opleve labyrinter på.

Rul ned og se billeder fra en tidligere event i Randers.

Billeder fra Randers
Her er fotos fra Randers, hvor labyrintolog Ole Jensen sammen med 4. kl. fra Kristrup Skole byggede en labyrint til indvielsen af Østervold d. 1. dec. 2006.

4. kl. godt i gang.
Færdigt arbejde.
Nisse ser på nisser i labyrinten.
Det urgamle, dragende labyrintmønster, her lagt i herregårdssten.
Mor med barn, jysk hingst og labyrint.
Østervold. Udsigt mod syd.

Randers, den 8. dec. 2006

“Kære Ole Jensen
Vi vil gerne runde tætte samarbejde om festen på Østervold af med at sige tusind tak for din indsats. Uden stenlabyrinten havde festen været en ganske anden og noget mindre begivenhed.

Weekendens indtryk er stadig ved at bundfælde sig. Foruden den gode stemning står det klarest for os, hvilket imponerende engagement alle lagde i festdagene.

Stenlabyrinten var en indiskutabel succes. Folk nød i den grad den smukke labyrint, og muligheden for at sætte levende lys på den. Det skabte en ganske særlig stemning af hygge og nærvær på Østervold.”

De bedste hilsner fra Event-sekretariatet i Randers