fbpx
Close
Labyrint_800x800_Mini_Taurus_Velkommen
Outdoor_Logo
Menu
Menu

Covid-19 opdatering 18. september 2020: Husk mundbind, når du går eller står i vores café-bygning

3D-labyrint


Tør du tage udfordringen op og teste din stedsans i Europas største 3D-labyrint?

Hvis du vinder over labyrinten, udsteder vi et gratis diplom til dig som et bevis. Og bare rolig, hvis du må give fortabt, så skal vi nok sørge for du kommer ud igen – engang!

De fleste bruger i gennemsnit 30-45 minutter på at gå igennem 3D-labyrinten.

Fakta:
3D-labyrinten har et areal på 1300 m² og er opbygget af beton-pæle og brædde-vægge af douglastræ.

Gangsystemet har en samlet længde på 1 km.

Labyrinten er 3-dimensionel, dvs. der er trapper og gangbroer, som du skal op og ned ad for at kunne komme rundt. De er en del af gangsystemet.

Opgaven går ud på at finde ud til de 4 hjørner, som er markeret med henholdsvist et gult, et grønt, et blåt og et rødt flag – og find så til sidst ind til midten (der er markeret med et Labyrinthia-flag).

Fra midten af labyrinten er der en såkaldt ”Quick Exit” (hurtig udgang) så du kan gå direkte ud af labyrinten uden først at skulle gå hele den lange vej tilbage igen.

3D-labyrinten er for både små og store stifindere. Det er selvfølgelig sjovest, hvis I går ind nogle stykker sammen, så I kan få lidt konkurrence ud af det og grine sammen og ad hinanden.

Så hvis din far tror, at han sagtens kan klare 3D-labyrinten, så skulle du ta’ og udfordre ham og se hvem af jer, der klarer det bedst – det er slet ikke så let, som han måske tror…

Rul ned og læs mere om vores 3D-labyrinten!

Diplom for at gennemføre 3D-labyrinten
Hvis du gerne vil have et bevis på, at du har klaret labyrinten, udsteder vi gerne et diplom med dit navn på, hvis du har husket at klippe ved alle 8 kontrol-poster i labyrinten. Husk at få et klippekort, når du køber entrébilletten.

Har du klaustrofobi?
3D-labyrinten er konstrueret, så du ofte kommer op på gangbroerne, hvor du kan få det store overblik, og se hvor udgangen er, så du hurtigt kan komme ud, hvis du vil. Desuden er bræddevæggene åbne et lille stykke forneden, så du kan kravle under,  hvis det skulle blive nødvendigt.

Modulopbygget labyrint
3D-labyrinten er designet og udviklet i moduler, så det er muligt at ændre på gangsystemet efter behov.

En gang imellem laver vi om på gangsystemet og dermed også på sværhedsgraden.

3D-labyrinten blev bygget i 1998. Gangsystemet var dengang opdelt i 4 sektioner med et kors i midten ligesom et dannebrogsflag. I de følgende år blev der lavet forskellige små ændringer og justeringer.

I 2005 blev 3D-labyrinten bygget fuldstændig om. Korset i midten blev fjernet, og de 4 dele blev bygget sammen til en stor sammenhængende labyrint. Dette gav et helt nyt og spændende gangsystem og dermed en helt ny og sjov oplevelse.


I 2016 / 2017 blev hele labyrinten renoveret. Der kom nye gangbroer, nye trapper og et helt nyt gangsystem.

Før
Efter