fbpx
Close
Labyrint_800x800_Mini_Taurus_Velkommen
Outdoor_Logo

Mad & Drikke

Mad & Drikke – en hyggelig oplevelse

Pladserne inde i caféen er forbeholdt de gæster, som køber mad og drikke hos os. Men medbragt mad må gerne nydes udenfor, enten under tag i en af pavillonerne, på den store sydvendte terrasse, eller på et medbragt tæppe i de grønne områder.

Hvis I er en gruppe (stor eller lille), og I gerne vil sikre jer, at I kan sidde sammen, så kan I, mod betaling, reserverer plads i vores picnic-telt. Der er plads til ca. 60 personer i teltet. Det koster 40,- kr. pr. bord, og der er plads til 8 personer ved hvert bord. Ring og bestil på tlf: 86 84 99 44.  Bindende reservation.

Picnic-telt

Caféen

I caféen er det muligt at købe mad og drikkevarer til rimelige priser.

Vi sælger bl.a. økologisk kaffe og økologiske kolde drikke uden kunstige tilsætningsstoffer. Vi kan som regel også altid smøre 2 slags sandwich: ”Kylling & Bacon” og ”Skinke & Ost”. Desuden har vi ofte ”Pita med falafel og tzatziki”.

Men vi har selvfølgelig også f.eks. fransk toast, pølsehorn, pizzasnegl, slik og sodavand, og ikke mindst kage til kaffen. Og fuldt sortiment af is ! – så der er rig mulighed for at forkæle sig selv – og hinanden !

I skolernes sommerferie sælger vi også pølser og pommes frites.

Grill selv

For jer, der gerne vil grille, har vi to store gas-grill, som er til fri afbenyttelse.

Bed personalet om at tænde op i gas-grillen, så er den klar i løbet af 5-10 minutter.

Det IKKE tilladt at medbringe egen grill eller grill-kul. Gælder også engangs-grill. Ingen undtagelser pga. brandfare.

NB: Der er gratis ”vovsebar” (frisk vand) til vores tørstige firbenede gæster.

Traktement

Har I noget at fejre, en fødselsdag, ”fætter & kusine fest” eller noget andet, så er der også mulighed for at forudbestille traktement: Formiddagskaffe, frokostbuffet eller eftermiddags-kaffebord. Tag et kig på vores aktuelle liste over Serviceydelser, eller ring til os på 86 84 99 44 og få en snak om mulighederne.