fbpx
Close

Mad & Drikke

Medbragt mad må gerne nydes udenfor, under tag i pavillonerne, på den store terrasse, eller på et medbragt tæppe i de grønne områder.

Vådt sommervejr? Forhåbentlig ikke! – men mod at betale lidt mere kan du komme under tag med din madkurv. Ring og bestil plads i vores picnic-telt. Der er plads til ca. 60-70 personer i teltet. Det koster 40,- kr. pr. bord, og der er plads til 8 personer ved hvert bord. Bindende reservation. Tlf.: 86 84 99 44.

Pladserne inde i caféen er forbeholdt de gæster, som køber maden hos os.

Picnic-telt
Caféen I caféen er det muligt at købe mad og drikkevarer til rimelige priser.

Vi arbejder hele tiden hen imod at kunne tilbyde sundere produkter, bl.a. har vi nu økologisk kaffe og økologiske kolde drikke uden kunstige tilsætningsstoffer. Vi kan som regel altid smøre 2 slags sandwich: ”Kylling & Bacon” og ”Skinke & Ost”. Desuden har vi ofte ”Pita med falafel og tzatziki”.

Men vi har selvfølgelig også noget af det knapt så sunde, som f.eks. slik og sodavand, og ikke mindst kage til kaffen. Og fuldt sortiment af is ! – så der er rig mulighed for at forkæle sig selv – og hinanden ! I skolernes sommerferie sælger vi også pølser og pommes frites.

Grill selv For jer, der gerne vil grille, har vi to store gas-grill, som er til fri afbenyttelse.

Bed personalet om at tænde op i gas-grillen, så er den klar i løbet af 5-10 minutter. Det IKKE tilladt at medbringe egen grill eller grill-kul. Gælder også engangs-grill. Ingen undtagelser pga. brandfare.

NB: Der er gratis ”vovsebar” (frisk vand) til vores tørstige firbenede gæster.

Traktement Har I noget at fejre, en fødselsdag, ”fætter & kusine fest” eller noget andet, så er der også mulighed for at forudbestille traktement: Formiddagskaffe, frokostbuffet eller eftermiddags-kaffebord. Tag et kig på vores aktuelle liste over Serviceydelser, eller ring til os på 86 84 99 44 og få en snak om mulighederne.