MENUMENU
  • Dansk
    • Dansk
    • English
    • Deutsch
    • Nederlands
    • Español
MENUMENU
  • Dansk
  • English
  • Deutsch
  • Nederlands
  • Español
  • Home
  • Privatlivspolitik

Privatlivspolitik


Labyrinthia – Persondata politik – Sidst opdateret 04-11-2018

Besøgende som turist
Labyrinthia registrerer ikke personoplysninger, når du køber entrebillet og handler i cafén eller i butikken.

Vores betalingskort terminaler er koblet op mod Nets, som vi samarbejder med. Nets registrerer det, der er nødvendigt for dem for at gennemføre betalingen.

Vores terminaler er desuden koblet op mod MobilePay, som vi også samarbejder med. MobilePay registrerer det, der er nødvendigt for dem for at gennemføre betalingen.

Forud købte billetter online
Labyrinthia samarbejder med Billetsalg.dk ved online køb af billetter. Billetsalg.dk registrerer det, der er nødvendigt for dem for at gennemføre online købet.

Forudbestilt besøg som gruppe/firma/skole
Labyrinthia registrerer kun følgende almindelige personoplysninger, når du bestiller et besøg: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og bestilling af de ydelser, der vedrører jeres besøg. Dette er nødvendigt for at gennemføre din bestilling og behandle eventuelle efterspil. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Evt. til brug ved fakturering vil der desuden blive registreret CVR nummer og eventuelt EAN nummer.

Varer købt pr telefon eller mail
Labyrinthia registrerer kun følgende almindelige personoplysninger, når du køber varer: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og bestilling af de varer, der vedrører dig. Dette er nødvendigt for at gennemføre din bestilling og evt. sende varerne. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Evt. til brug ved fakturering vil der desuden blive registreret CVR nummer og eventuelt EAN nummer.

I forbindelse med eventuel forsendelse af varer videregives der følgende oplysninger til fragtfirmaet: Modtagernavn, modtageradresse, telefonnummer, e-mailadresse og ordrenummer. Dette sker for at forsendelsen kan nå frem og advisering om forsendelsen kan finde sted. Ordrenummeret benyttes som referencenummer. Labyrinthia sender pakker med GLS, Post Nord og Danske Fragtmænd.

Sociale medier
Labyrinthia samarbejder med Google, Facebook, Tripadvisor

Dine rettigheder
Ifølge lov om behandling af personoplysninger har du en række rettigheder:
– Du har ret til indsigt i de oplysninger Labyrinthia har registreret om dig.

– Du har ret til at få eventuelle urigtige oplysninger om dig selv rettet.

– Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset, således at oplysningerne ikke må underlægges andre behandlinger end opbevaring.

– Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

– Du har i særlige tilfælde ret til at få slettet oplysningerne om dig, inden tidspunkter for vores almindelige generelle sletninger indtræffer. OBS! Sletning kan kun ske, hvis ikke det forhindrer Labyrinthia i at overholde andre retslige og lignende forpligtelser.

– Du har i visse tilfælde ret til at få overført dine personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden (dataportabilitet.) Dette skal ske i struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

– Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som kan findes på www.datatilsynet.dk.

Henvendelse i forbindelse med ovenstående rettigheder kan ske til labyrinthia@labyrinthia.dk. Personoplysningerne registreres hos Labyrinthia, som er den dataansvarlige. Oplysninger opbevares i 5 år (ifølge bogføringsloven), hvorefter de slettes.

Brug af cookies på labyrinthia.dk
Besøg på labyrinthia.dk sker helt anonymt. Der overføres ingen informationer, der kan identificere dig personligt. Labyrinthia kan kun registrere din e-mailadresse, hvis du selv oplyser den. Dette kan ske ved at du kontakter os via hjemmesiden. Dit navn, din e-mailadresse m.m. bliver aldrig solgt til tredjepart.

En cookie er en uskadelig tekstfil, der eventuelt gemmes i din browser når du besøger en hjemmeside. Det er ikke et program og kan ikke indeholde vira, malware eller andet, som kan skade dig eller din computer. Hjemmesider bruger cookies til at udveksle informationer mellem din computer og hjemmesiden. Dette gøres for at lette og optimere brugen af hjemmesiden. Cookies kan være nødvendige for at gøre brug af en hjemmeside.

Alle cookies på labyrinthia.dk er fuldt lovlige og bruges udelukkende til at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden.

For at registrere dit besøg og din brugeradfærd på labyrinthia.dk, lagrer vi en cookie på din computer. Bemærk! Denne cookie kan IKKE bruges til at indsamle oplysninger om dig eller de data, du har liggende på din computer.

Labyrinthia registrerer udelukkende, at du har besøgt hjemmesiden, hvilke sider du ser, hvor ofte m.m.. Disse informationer indgår i en samlet oversigt, der indeholder alle brugernes adfærd på labyrinthia.dk. Informationerne kan derfor ikke bruges til at oplyse specifikt om din adfærd på labyrinthia.dk. Oplysningerne indsamles med det formål at tilpasse hjemmesiden til brugernes adfærd og forbedre brugervenligheden.

labyrinthia.dk bruger en række tredjepartstjenester, som er indlejret på hjemmesiden. Såsom Google Analytics, link til Google, Facebook, Tripadvisor og videofiler fra Youtube. Disse tjenester anvender også cookies. Det er såkaldte tredjepartscookies, da de kommer fra hjemmesider, tjenester eller programmer som ikke er en del af labyrinthia.dk. Benytter du en eller flere af disse indlejrede onlinetjenester, så vil indehaveren af disse tredjepartskomponenter modtage tekniske data om din browser, hvilke sider du besøger på hjemmesiden, IP-adresse og lignende. Er du samtidig med dit besøg på labyrinthia.dk logget ind på Google, Facebook, Tripadvisor eller Youtube, så er det muligt for disse tjenester at knytte disse data til din profil.

Google Analytics gør det muligt at lave udvidet statistik på brugernes adfærd på labyrinthia.dk. Disse informationer kan ikke bruges til at identificere den enkelte bruger. Det er muligt at fravælge Google Analytics. Se hvordan her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Sådan undgår du cookies. Vær opmærksom på at det kan få konsekvenser for brugervenligheden, hvis du vælger at slette og blokere cookies. Cookies accepteres automatisk af de fleste browsere. Du kan altid i din browsers indstillinger se, hvilke informationer en hjemmeside gemmer om dig samt slette disse oplysninger. Det er også muligt at indstille browseren til permanent at blokere cookies. Læs mere om cookies og hvordan du sletter dem i de forskellige browsere på den offentlige forbrugerportal www.forbrug.dk eller på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Sådan ser du hvilke cookies din browser har registreret på en hjemmeside.
Chrome: 1) Klik på de 3 firkantede prikker i højre hjørne. 2) Vælg Flere værktøjer -> Udvikler værktøjer. 3) Herefter klik på Application foroven og 4) klik på Cookies til venstre. 5) Under Cookies vælges den rigtige hjemmeside. (Trin 1 og 2 kan springes over ved at trykke på tasten F12.)

Firefox: 1) Klik på de 3 streger i højre hjørne. 2) Vælg Webudvikler og 3) klik på Vis værktøjer. 4) Herefter klik på Lager foroven til højre i det nye vindue. 5) Klik på Cookies til venstre. 6) Under Cookies vælges den rigtige hjemmeside. (Trin 1, 2 og 3 kan springes over ved at trykke på tasterne ctrl+shift+i.)